Voor jezelf beginnen? SSSfinance helpt!


> Begeleiding voor starters
> Oprichten BV bij notaris
> Belastingzaken
> Boekhouden op de goede manier
> Debiteurenbeheer

Rechtsvormen

Begin je een eenmanszaak voor jezelf, of een v.o.f. of b.v. met één of meer partners?
De vorm die je kiest voor de uitoefening van je onderneming, heet rechtsvorm. De rechtsvorm is niet alleen van belang voor aansprakelijkheid, maar is ook van invloed op de belastingverplichtingen.
Als je het niet alleen wilt gaan doen, dan kun je het beste alle onderlinge afspraken goed van te voren vastleggen. Stel: één van de partners gaat scheiden of maakt forse schulden in privé... Dat zijn voorbeelden die een goedlopend bedrijf alsnog ten gronde kunnen laten gaan.

 

Bel voor advies bij opstarten eigen onderneming SSSfinance! 010 - 59 127 50

Een Eigen Onderneming Starten Vanuit de WW?

Voor startende ondernemers die op dit moment een uitkering hebben, zijn er extra mogelijkheden. Afhankelijk van je arbeidsverleden kun je ondersteuning krijgen van het UWV, bijvoorbeeld door de eerste maanden na de start van je eigen bedrijf nog (een deel van) je uitkering ontvangen.
Hiervoor kun je het beste contact opnemen met het UWV.

Financiering Nodig?

Ga je bijvoorbeeld een pand huren en moet er een borg worden betaald? Of heb je geld nodig om je werkkapitaal te vergroten? Dan heb je wellicht een financiering nodig.
SSSfinance kan d.m.v. een gedegen stappenplan een ondernemingsplan of financieringsaanvraag opstellen.

 

 

 

 

Je Eigen Boekhouding

Zodra je je eigen bedrijf hebt ingeschreven bij de kamer van koophandel, krijg je te maken met de boekhouding. Alle verkoopfacturen, inkoopfacturen, bankafschriften en kasbonnetjes moeten 7 jaar bewaard worden, ook als je bedrijf voortijdig is beëindigd.

Debiteurenbeheer

En dan krijg je te maken met je eerste klant die niet betaald... Wat nu?
Om dat allemaal in goede banen te leiden moet je van te voren al nadenken over je debiteurenbeheer; wat is je betalingstermijn, wanneer ga je herinneren en wanneer ga je eventueel een incassobureau inschakelen?
SSSfinance is op de hoogte van alle nieuwe regels rondom debiteurenbeheer (deze zijn gewijzigd per 1 juli 2012!) en wij kunnen je hier over informeren.
In een later stadium, als de boekhouding inclusief facturatie en betalingen je echt teveel worden, dan kunnen wij dit direct van je overnemen. SSSfinance groeit met jouw bedrijf mee!

Deel Deze Informatie

Klik op één van de icoontjes en je kunt, gemakkelijk en snel, je vrienden, followers of kringen op de hoogte brengen van deze informatie.

Advies Nodig? Of Zie Je Door De Bomen Het Bos Niet Meer?

Vul ons contactformulier in, of bel ons direct op 010 - 59 127 50. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij antwoord geven op al je vragen omtrent het opzetten van je eigen zaak!

Welkom bij SSSfinance Zzp-boekhouding Over SSSfinance
Eigen bedrijf starten Boekhouding t.b.v. bv Contact
Ondernemingsplannen Boekhouding t.b.v. vof Sitemap
Reoganisatie Boekhouding t.b.v. stichting Privacy policy
Project- en voorraadadministratie Nieuws Terms of use
Belastingaangiften zakelijk Links Disclaimer
Boekhoudpakketten    

© 2015 SSSfinance - Boekhouder Vlaardingen en Capelle aan den IJssel - All rights reserved
Geert Grootelaan 2a - 3132 CE Vlaardingen - Tel. 010 - 59 127 50
Rivium Westlaan 22 - 2909 LD Capelle aan den IJssel - Tel. 010 - 59 127 50